TamĂĄs Zsolt hivatalos programja

Zsolt és segítőjének hivatalos programja, helyszínek időpontok.

 

Szeptember 29.

 

Zsolt vĂĄrhatĂłan szeeptember 29-ĂŠn dĂŠlelőtt 8:30 indul el segĂ­tőjĂŠvel BonyhĂĄdrĂłl Budapestre a Ferihegyi RepĂźlőtĂŠrre. 

A repĂźlőgĂŠpre tĂśrtĂŠnő bejelentkezĂŠs ĂŠs a csomagok feladĂĄsa, valamint az ĂştlevĂŠlviszgĂĄlat utĂĄn a 13:15 repĂźlőgĂŠp re szĂĄllnak. (Delta Airlines 99-es jĂĄrata). 

KĂśrĂźlbelĂźl 9 ĂłrĂĄs repĂźlőút utĂĄn magyar idő szerint 22:15-kor landol gĂŠpĂźk a New York Kennedy NemzetkĂśzi RepĂźlőtĂŠren. Itt kĂŠt ĂłrĂĄjuk lesz, hogy a csomagjaikkal a vĂĄmkezelĂŠsen ĂĄtessenek ĂŠs az USA hatĂĄrellenőrzĂŠsen ĂĄtmenjenek. 

Keleti parti idő szerint este 19:10 -kor, (magyar idő szerint ĂŠjfĂŠl kĂśrĂźl) indulnak tovĂĄbb egy 60 szemĂŠlyes repĂźlővel Richmondba, mely a Viriginiai versenyhez legkĂśzelebb eső repĂźlőtĂŠr. KĂŠt ĂłrĂĄs repĂźlő Ăşt utĂĄn este 21:10-kor szĂĄll le a gĂŠpĂźk (magyar idő szerint mĂĄsnap hajnali kĂŠt Ăłra). 

SzĂĄllĂĄsadĂłjuk megbĂ­zottja fogja őket fogadni a reptĂŠren ĂŠs szĂĄllasukra kĂ­sĂŠrni, mely RichmodtĂłl ĂŠszaknyugatra az egyik elővĂĄrosban talĂĄlhatĂł. TehĂĄt kĂśzel 16 ĂłrĂĄs utazĂĄs utĂĄn fognak megĂŠrkezni első ĂĄllomĂĄshelyĂźkre. 

 

 

Szeptember 30.

 

A nap egy rĂŠsze a versenyhez szĂźksĂŠges alapvető ĂŠlelmiszerek ĂŠs kellĂŠkek beszerzĂŠsĂŠvel fog eltelni, valamint a versenyre valĂł felkĂŠszĂźlĂŠssel. 

 

 

OktĂłber 1.

 

Versenyre valĂł felkĂŠszĂźlĂŠs. 

 

 

OktĂłber 2.

 

A kora dĂŠlutĂĄni ĂłrĂĄkban egy kĂślcsĂśn mikrobusszal ZsoltĂŠk elindulnak Lake Anna Állami Parkba, ahol a verseny is megrendezĂŠsre kerĂźl. Az Ăşt, autĂłpĂĄlyĂĄn kĂśrĂźlbelĂźl egy Ăłra. 

 

ZsoltĂŠk talĂĄlkoznak a Tripla Ironman versenyzőivel ĂŠs a verseny igazgatĂłjĂĄval Steve Kirbyvel. Ugyan Zsolt nem a tripla ironman versenyen vesz rĂŠszt, viszont meghallgatja a nekik szĂłlĂł eligazitĂĄst, mivel itt rengeteg olyan hasznos tanĂĄcs ĂŠs informĂĄciĂł hangzik el, ami a vissza lĂŠvő egy napban segĂ­ti őt a felkĂŠszĂźlĂŠsben. 

 

A nap tovĂĄbbi rĂŠsze a segĂ­tői zĂłnĂĄban tĂśrtĂŠnő sĂĄtor bĂĄzis felĂĄllĂ­tĂĄsĂĄval fog tellni. Hogy miĂŠrt is sĂĄtorban? Erre nagyon egyszerĹą a vĂĄlasz,egy a versenyen rĂŠszt nem vevő lĂĄtogatĂłcsoport lefoglalta az Ăśsszes lĂŠtező fahĂĄzat, Ă­gy sajnĂĄlatos mĂłdon nem maradt hely a versenyzőknek. A verseny szervezőinek jelenleg is fejfĂĄjĂĄst okoz pĂŠldĂĄul a bonyhĂĄdi verseny fĂŠrfi győztesĂŠnek Marcell Niko Heinignak ĂŠs a harmadik helyezett Matej Markovicnak szĂĄllĂĄst talĂĄlni. 

 

Ez a helyzet azĂŠrt meglepő, mert Lake AnnĂĄban nem előszĂśr rendeznek versenyt...,ebből is lĂĄtszik itt sem lehet tĂśkĂŠletes minden. 

 

 

OktĂłber 3.

 

Reggel 7 Ăłrakkor (magyar idő szerint 13:00-kor) rajtolnak el a Tripla Ironman versenyzői, akiknek 60 Ăłra ĂĄll redelkezĂŠsĂźkre, hogy teljesĂ­tsĂŠk a versenytĂĄvot. Zsolt is ott lesz a rajtnĂĄl, hogy sporttĂĄrsainak szurkoljon. 

 

NĂŠmi pihenĂŠs utĂĄn, dĂŠlutĂĄn nĂŠgy Ăłrakkor (magyar idő szerint 22:00-kor) megnyitjĂĄk a a kerĂŠkpĂĄros versenydepĂłt, ahol a versenyzők elhelyezhetik kerĂŠkpĂĄrjaikat ĂŠs egyĂŠb felszerelĂŠseiket. 

 

18:00-kor (magyar idő szerint ĂŠjfĂŠlkor) kezdődik a Pasta Party a versenyzők ĂŠs segĂ­tőik rĂŠszĂŠre, ahol a dupla tĂĄvon rĂŠsztvevő versenyzők ĂŠs segĂ­tőik ismerkedhetnek a sporttĂĄrsakkal. 

 

18:30-kor (magyar idő szerint mĂĄsnap 00:30-kor) kezdetĂŠt veszi a dupla tĂĄvon indulĂłk rĂŠszĂŠre a hivatalos eligazĂ­tĂĄs, ahol tĂĄjĂŠkoztatjĂĄk a versenyzőket a verseny szabĂĄlyairĂłl illetve ismertetik a versenypĂĄlyĂĄt ĂŠs a rĂŠszt vevő versenyzőket is bemutatjĂĄk. 

 

 

OktĂłber 4.

 

Reggel 7 Ăłrakkor (magyar idő szerint 13:00-kor) rajtolnak el a Dupla Ironman versenyzői, akiknek 36 Ăłra ĂĄll redelkezĂŠsĂźkre, hogy teljesĂ­tsĂŠk a versenytĂĄvot, kĂśzĂśttĂźk ott lesz TamĂĄs Zsolt a bonyhĂĄdi Easystar S.E. versenyzője. 

 

A hĂĄzigazdĂĄk előzetes jelzĂŠse szerint a tĂł vize 23-25°C lesz, melyben a versenyzők 12 kĂśrt teljesĂ­tenek (1 kĂśr 644 mĂŠter), ezt kĂśvetően 45 kĂśrt kerĂŠkpĂĄroznak egy 7835 mĂŠteres pĂĄlyĂĄn, ĂŠs a vĂŠgĂŠn pedig 26 kĂśrt futnak egy olyan pĂĄlyĂĄn ahol 1 kĂśr 3242 mĂŠter hosszĂş. 

 

 

OktĂłber 5.

 

Mind a Tripla, mind a Dupla tĂĄvĂş versenyzőknek este 19:00-ig (magyar idő szerint mĂĄsnap hajnali 1 Ăłra) ĂĄll rendelkezĂŠsĂŠre idő, hogy cĂŠlba ĂŠrkezzenek ĂŠs megszerezzĂŠk a FINISHER pĂłlĂłt. RemĂŠljĂźk Zsolt mihamarĂĄbb cĂŠlba ĂŠr. Amennyiben a helyszĂ­en lesz internet elĂŠrhetősĂŠg ĂŠs a kĂśrlmĂŠnyek is lehetővĂŠ teszik, Ăşgy megprĂłbĂĄlnak tudĂłsĂ­tani a helyszĂ­nről. 

 

A verseny limitidejĂŠnek lejĂĄrta utĂĄn kezdődik a versenyt kĂśvető fogadĂĄs a Lake Anna BorĂĄszati FogadĂłban, ahol hivatalosan is eredmĂŠnyt hirdetnek ĂŠs ĂĄtadjĂĄk a versenyzőknek jĂĄrĂł dĂ­jjakat. 

 

 

OktĂłber 6.

 

NĂŠmi verseny utĂĄni pihenĂŠst kĂśvetően a reggel - dĂŠlelőtti ĂłrĂĄkban elbontĂĄsra kerĂźl a felĂŠpĂ­tett magyar bĂĄzis, ĂŠs ZsoltĂŠk visszatĂŠrnek szĂĄllĂĄsadĂłjukhoz, Richmond elővĂĄrosĂĄba, ĂŠs tĂśbb mint valĂłszinĹąleg pihenĂŠssel fog tellni a nap hĂĄtralĂŠvő rĂŠsze. 

 

 

OktĂłber 7.

 

A dĂŠlelőtti ĂłrĂĄk a bőrĂśndĂśk becsomagolĂĄsĂĄval fog tellni, a szĂĄllĂĄsadĂłjuk pedig dĂŠlben (magyar idő szerint 18:00-kor) fogja őket a Richmondi repĂźlőtĂŠrre szĂĄllĂ­tani. 

 

Richmondből repĂźlőjĂźk 14:08-kor (magyar idő szerint 20:08-kor) indul. IsmĂŠtelten egy new Yorkban szĂĄllnak ĂĄt ZsoltĂŠk a transzatlanti repĂźlőjĂĄratra, mely New YorkbĂłl 19:10-kor (magyar idő szerint mĂĄsnap hajnali 1:30-kor) fog felszĂĄllni. 

 

 

OktĂłber 8.

 

Magyar idő szerint 10:35-kor szĂĄll le Ferihegyen a Delta Airlines 98-as szĂĄmĂş jĂĄrata, mely TamĂĄs Zsolt vilĂĄgbajnokot hozza haza.  

 

BonyhĂĄdra vĂĄrhatĂłan 14:30-kor ĂŠrkezik meg Zsolt segĂ­tőjĂŠvel a Virginiai versenyről. 

 

 

 

Kapcsolódó tartalom

1 379 letöltés

 

A szerver az oldalt 0,143 másodperc alatt állította elő