I. MikulĂĄs-futĂĄs

Hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal rendezett Mikulás-futást Bonyhádon az Easy Star SE. KÉPEK

 

MikulĂĄsfutĂĄs

 

A vĂĄrosi karĂĄcsonyvĂĄrĂł ĂźnnepsĂŠg előtt tĂśbb mint negyvenen ĂĄlltak rajthoz, kicsik ĂŠs nagyok, egĂŠszsĂŠgesek ĂŠs fogyatĂŠkkal ĂŠlők. A rajtnĂĄl az ultratriatlonistĂĄk MikulĂĄsa ĂĄllt az ĂŠlre, rĂŠnszarvasnak ĂĄlcĂĄzott kutyusĂĄval.  

 

A mĂĄsfĂŠl km-es tĂĄvot a legkisebbek is negyed ĂłrĂĄn belĂźl futottĂĄk, a mintegy szĂĄzfős szurkolĂłtĂĄbor bĂ­ztatĂĄsa mellett. A cĂŠlban az ultratriatlonos krampuszlĂĄnyok szaloncukorral honorĂĄltĂĄk a futĂłk teljesĂ­tmĂŠnyĂŠt.  

 

A mezőny vĂŠgĂŠn TamĂĄs Zsolt, az Easy Star SE 2007. ĂŠvi ultratriatlon vilĂĄgkupa győztese, ĂŠs az egyesĂźlet elnĂśke, Baranyai AndrĂĄs futott be a cĂŠlba kĂŠt fiatallal, kezĂźket a magasba emelve.  

 

A futĂĄst kĂśvetően hĂĄrman vehettĂŠk ĂĄt a VĂśrĂśsmarty MihĂĄly ÁMK KĂŠzmĹąves SzakiskolĂĄjĂĄban kĂŠszĂ­tett kerĂĄmiakupĂĄt, illetve egy-egy oklevelet: az abszolĂşt első helyezett, Elhag Feisal Mohamed (aki a 2008-as bonyhĂĄdi vilĂĄgkupa futam pĂŠnzdĂ­jas versenyĂŠn mĂĄsodikkĂŠnt ĂŠrt cĂŠlba), a leggyorsabb lĂĄny versenyző, PatĂłcs ViktĂłria (aki a 2008-as bonyhĂĄdi vilĂĄgkupa futam gyermek futĂłversenyĂŠnek győztese volt), valamint a legkisebbek kĂśzĂźl az első helyezett, Hangya Adrienn. 

 

 

KĂŠpgalĂŠria

 

Az I. MikulĂĄsfutĂĄs KÉPGALÉRIÁJA 

 

 

VersenykiĂ­rĂĄs

 

MikulĂĄs-futĂĄst rendezĂźnk december 5-ĂŠn BonyhĂĄdon, hagyomĂĄnyteremtő szĂĄndĂŠkkal. Az akciĂł neve nem azt jelenti, hogy csak MikulĂĄsok futhatnak, hanem hogy az ĂŠlen futĂł MikulĂĄst utol kell ĂŠrni, vagy akĂĄr le is lehet előzni. 

 

Időpont: 

2008.12.05-ĂŠn pĂŠnteken 15.30 Ăłrakor rajtol a mezőny a VĂĄroshĂĄza elől.  

 

Az Ăştvonal:  

SzabadsĂĄg tĂŠr – Perczel utca – SĂĄndor utca – Mikes utca – SzĂŠchenyi tĂŠr.  

 

Minden korosztĂĄlyt vĂĄrunk a kb. mĂĄsfĂŠl km-es kocogĂĄsra. A mĹąvelődĂŠsi kĂśzpontban ĂĄtĂśltĂśzĂŠsi lehetősĂŠget is biztosĂ­tanak a futĂłk szĂĄmĂĄra. A cĂŠlban a barĂĄtsĂĄgos krampuszok szaloncukrot adnak a futĂĄs rĂŠsztvevőinek.  

 

DĂ­jazĂĄs: 

A leggyorsabb futĂłk kĂźlĂśn ajĂĄndĂŠkot is kapnak, mely a 16 Ăłrakor kezdődő VĂĄrosi KarĂĄcsonyvĂĄrĂł ÜnnepsĂŠg keretĂŠben kerĂźl ĂĄtadĂĄsra, a VĂĄroshĂĄza előtti tĂŠren. 

 

 

MikulĂĄs futĂĄs

Kapcsolódó tartalom

1 262 letöltés

 

A szerver az oldalt 0,143 másodperc alatt állította elő