Easy Star SE

Bemutatkozik az Easy Star SportegyesĂźlet

 

Tagjaink

 

Az Easy Star SportegyesĂźletet 2006. mĂĄrciusĂĄban hĂ­vta ĂŠletre 12 sportszerető fiatal. Volt aki a kĂźzdősportok irĂĄnt rajongott, akadt aki futballozott, de tĂśbbsĂŠgĂźk a triatlon sportĂĄg szerelmese volt. Az egyesĂźlet eredmĂŠnyeivel felhĂ­vta a figyelmet az ultratriatlon sportĂĄgra, ĂŠs egyre tĂśbben csatlakoztak kĂśzĂśs futĂĄsaikhoz, kĂŠsőbb szabadidős sportrendezvĂŠnyeikhez.  

 

 

Az egyesĂźlet tagjai 2007 Ăłta missziĂłjuknak ĂŠrzik a PĂŠcsi Gyermekklinika kis betegeinek tĂĄmogatĂĄsĂĄt, ezĂŠrt jĂłtĂŠkonysĂĄgi futĂĄsokat szerveznek megsegĂ­tĂŠsĂźkre.  

Tagjaink
A baráti társaságra épülő csapat sokat túrázik együtt a természetben, részt vesznek a bonyhádi sportrendezvényeken, és egyre több versenyen is rajthoz állnak, és bizonyítanak.

 

 

2008-ban megrendeztĂŠk Kelet-EurĂłpa első Dupla Ultratriatlon VilĂĄgkupa FutamĂĄt, mely hatalmas sikert aratott. Az Easy Star SE szervezőgĂĄrdĂĄja szeretnĂŠ a vilĂĄg figyelmĂŠt rĂĄirĂĄnyĂ­tani MagyarorszĂĄgra, azon belĂźl is a DĂŠl-DunĂĄntĂşli rĂŠgiĂłra, illetve erre a hatalmas akaraterőt ĂŠs kitartĂĄst igĂŠnylő sportĂĄgra, az ultratriatlonra. 

 

 

JĂłtĂŠkonysĂĄgi futĂĄs a beteg gyermekekĂŠrt

1 099 letöltés

 

A szerver az oldalt 0,157 másodperc alatt állította elő